Biz kimiz

Web sitemizin adresi: http://terraperest.com.

Topladığımız kişisel veriler ve neden topluyoruz?

Yorumlar
Ziyaretçiler sitede yorumlar bırakamazlar. Yorum bölümü kapalıdır.

İletişim formları

Çerezler
Sitemize bir yorum bırakırsanız, isminizi, e-posta adresinizi ve web sitenizi çerezlerde kaydetmeyi seçebilirsiniz. Bunlar size kolaylık sağlamak içindir, böylece başka bir yorum bıraktığınızda bilgilerinizi tekrar doldurmanız gerekmez. Bu çerezler bir yıl tutulur.

Hesabınız varsa ve bu siteye giriş yaparsanız, tarayıcınızın çerezleri kabul edip etmediğini belirlemek için geçici bir çerez ayarlayacağız. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve tarayıcınızı kapattığınızda atılır.

Giriş yaptığınızda, giriş bilgilerinizi ve ekran görüntüsü seçiminizi kaydetmek için birkaç çerez kuracağız. Giriş çerezleri iki gün sürer ve ekran seçenekleri çerezleri bir yıl sürer. “Beni Hatırla” yı seçerseniz, girişiniz iki hafta boyunca devam eder. Hesabınızdan çıkış yaparsanız, giriş çerezleri kaldırılacaktır.

Bir makaleyi düzenler veya yayınlarsanız, tarayıcınıza ek bir çerez kaydedilir. Bu çerez hiçbir kişisel veri içermez ve sadece düzenlediğiniz makalenin posta kimliğini gösterir. 1 gün sonra sona eriyor.

Diğer web sitelerinden gömülü içerik
Bu sitedeki makaleler gömülü içerik (ör. Videolar, resimler, makaleler, vb.) Içerebilir. Diğer web sitelerinden gelen içerik, ziyaretçinin diğer web sitesini ziyaret etmiş gibi tam olarak aynı şekilde davranır.

Bu web siteleri sizin hakkınızda veri toplayabilir, çerez kullanabilir, ek üçüncü taraf takibi yapabilir ve bir hesabınız varsa ve bu web sitesinde oturum açtıysanız, katıştırılmış içeriğiyle etkileşimi izleme dahil olmak üzere, bu yerleşik içerikle etkileşiminizi izleyebilir.

Analitik

Verilerinizi kimlerle paylaşıyoruz?
Verilerinizi ne kadar süre koruyoruz?
Bir yorum bırakırsanız, yorum ve meta verileri süresiz olarak saklanır. Bu, herhangi bir takip yorumunu otomatik olarak bir denetim kuyruğunda tutmak yerine otomatik olarak tanıyabilir ve onaylayabilir.

Web sitemize kayıt yaptıran kullanıcılar için (varsa) kullanıcı profilinde sağladıkları kişisel bilgileri de saklarız. Tüm kullanıcılar kişisel bilgilerini istedikleri zaman görebilir, düzenleyebilir veya silebilir (kullanıcı adlarını değiştiremedikçe). Web sitesi yöneticileri de bu bilgileri görebilir ve düzenleyebilir.

Verileriniz üzerinde sahip olduğunuz haklar
Bu sitede bir hesabınız varsa veya yorumlarınız varsa, bize sağladığınız veriler dahil olmak üzere, hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin dışa aktarılmış bir dosyasını almayı isteyebilirsiniz. Ayrıca, hakkınızda tuttuğumuz tüm kişisel verileri de silmeyi isteyebilirsiniz. Bu, idari, yasal veya güvenlik amaçlarına uymak zorunda olduğumuz hiçbir veriyi içermez.

Verilerinizi nereye gönderdiğimiz
Ziyaretçi yorumları otomatik spam algılama servisi aracılığıyla kontrol edilebilir.

İletişim Bilgileriniz

Bize kayıt formu veya iletişim formu aracılığıyla kişisel bilgilerinizi gönderdiğinizde bu bilgileri şu amaçla kullanırız.

Ad-Soyad: Size hitap edebilmek ve sizi tanımlayabilmek için

Telefon: Size kurslar hakkında sms göndermek veya gerektiğinde aramak için.

E-posta: Size kurslar hakkında bilgilendirme göndermek için.

Bu, bilgilerinizi başka kimselerle paylaşmıyoruz. Bu bilgilerinizi aksini belirtmediğiniz sürece KVKK kapsamında 7 yıl boyunca saklayabiliriz.